CUM COMAND

Site-ul VinariaObor.ro se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani. Legislatia in vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice, de aceea in momentul utilizarii acestui site, orice utilizator declara pe propria raspundere ca prin plasarea de comenzi nu incalca prevederile legale.

Cum cumpar de pe  VinariaObor.ro?

 

Produsele pot fi comandate si fara a-ti crea un cont, insa exista anumite avantaje pentru cei care au cont pe site-ul VinariaObor.ro

 

  • 1. on-line, direct de pe VinariaObor.ro, cu ajutorul facilitatilor specifice unui magazin on line securizat.

Comanda on-line pe VinariaObor.ro se poate face prin inregistrarea unui cont de client sau prin introducerea datelor de identificare a clientului si adresa de livrare a produselor. Dupa ce ai finalizat comanda si ai ales modalitatea de plata, vei primi un e-mail de confirmare si vei fi contactat, in cel mai scurt timp, de un consultant VinariaObor.

  • 2. prin telefon: 0770414084 sau 0774619815
  • 3. Ridicare personala din magazin Vinaria Obor din Strada Halele Centrale Obor, Nr. 5,     Sector 2, Bucuresti (Hala Obor) 
  •    

    In functie de modalitatea de livrare agreata de dvs., la pretul produselor se vor adauga costurile de transport, separat, numai in anumite conditii. 

    Daca plasati comanda si nu sunteti in aria de acoperire a curierului Cargus, se adauga costuri suplimentare pentru km externi!

                                 

Marti -Vineri  08:45 -16:00

Sambata 08:45 -15:30

Duminica 08:45- 13:30

 
Telefon: 0770414084