Naiada Muscat Ottonel

Disponibilitate:In stoc
30,00 Lei
Pretul include TVA 19%

Arata cuiva produsul:

Vizualizari: 2230

Ridicare personala

Magazin: Strada Aleea Campul Mosilor Nr. 5 ( in Hala Obor)

Descriere

Naiada Muscat Ottonel este un vin produs din struguri minutios selectati, din podgorii rasfatate de razele soarelui dobrogean si de Dunare. 

Naiadele erau nimfe ale apelor dulci si reprezentau una din cele trei clase principale de nimfe. Tolanite pe Podisul Oltinei, curgand de-a lungul malului drept al Dunarii, rodnice si generoase, Domeniile Ostrov isi etaleaza rodul hranit de nisipul danubian, incantand ochii si sufletul romanilor de secole.

Vasta istorie si experienta sunt o stare de fapt la Domeniile Ostrov. In ciuda acestui aspect, Domeniile Ostrov este numele unei case de vinuri tinere. Traditia este un avantaj, in masura in care aceasta este incorporata unei filosofii noi, proaspete si originale. Scopul nostru este acela de a surprinde degustatorul prin prospetimea vinurilor noastre, prospetime care sa tradeze o intelegere profunda a vinului, o imbinare a vechii noastre traditii cu tot ceea ce are mai bun de oferit prezentul.

Este un vin sec, de culoare vibrantă, galben cu reflexe verzui și aurii, parcă te îndeamnă la visare. Olfactiv este generos, este dominat de arome fructate, cu iz lămâie și grapefruit și are note plăcute de flori de soc. Gustul este catifelat și echilibrat, ce te trimite cu gândul la fructe exotice, miere, salcâm și trandafir și-ți oferă un postgust lung.

Recomandări culinare: se poate asocia cu preparate din carne de pasăre sau pește, acompaniate de garnituri simple, cu bucate mediteraneene sau deserturi nu foarte dulci.

Incanta-ti simturile cu acest vin alb sec, comanda online!

Tip: Vin alb, sec

Volum: 750 ml

Alcool: 13% vol

Produse similare
Naiada Pinot Noir
30,00 Lei
Telefon: 0770414084