Redus

Naiada Pinot Grigio

Naiada Pinot Grigio

Disponibilitate:In stoc
30,00 Lei 15,00 Lei

Arata cuiva produsul:

Vizualizari: 2652

Ridicare personala

Magazin: Strada Aleea Campul Mosilor Nr. 5 ( in Hala Obor)

Descriere

Naiada , Pinot Grigio este cunoscut ca un vin revigorant, sec, cu un nivel mare de minerale şi note de ierburi aromatice. Naiadele erau nimfe ale apelor dulci si reprezentau una din cele trei clase principale de nimfe. Tolanite pe Podisul Oltinei, curgand de-a lungul malului drept al Dunarii, rodnice si generoase, Domeniile Ostrov, isi etaleaza rodul hranit de nisipul danubian, incantand ochii si sufletul romanilor, de secole. Vasta istorie si experienta sunt o stare de fapt la Domeniile Ostrov. In ciuda acestui aspect, Domeniile Ostrov este numele unei case de vinuri tinere. Traditia este un avantaj, in masura in care aceasta este incorporata unei filosofii noi, proaspete si originale. Scopul nostru este acela de a surprinde degustatorul prin prospetimea vinurilor noastre, prospetime care sa tradeze o intelegere profunda a vinului, o imbinare a vechii noastre traditii cu tot ceea ce are mai bun de oferit prezentul.

Este un vin sec, de culoare vibrantă, galben cu reflexe verzui și aurii, parcă te îndeamnă la visare. Olfactiv este generos, este dominat de arome fructate, cu iz lămâie și grapefruit și are note plăcute de flori de soc. Gustul este catifelat și echilibrat, ce te trimite cu gândul la fructe exotice, miere, salcâm și trandafir și-ți oferă un postgust lung.

Recomandări culinare: se poate asocia cu preparate din carne de pasăre sau pește, acompaniate de garnituri simple, cu bucate mediteraneene sau deserturi nu foarte dulci.

Tip: Alb Sec

Volum:750ml

Alcool:13%vol

 

Produse similare

Redus

Naiada Feteasca Neagra
30,00 Lei 15,00 Lei
Telefon: 0770414084